Učenje počinje od malena

Learning Starts Early


Naša ustanova prima djecu od 12 mj. do 6 god  u jaslice , predškolsku,vrtićku grupu, djecu prije i poslije škole produženi boravak starosti od 6  - 9 godina  kao i djecu na čuvanje baby sitting.

Our care and  facility  welcomes infants ,toddlers and children from  12 months - 6 years old ,

and children   before and after school extended stay age from 6 - 9 years old and baby sitting.

Jaslice  

U jasličkoj grupi trudimo se da djeca dobiju dovoljno pažnje, uz dnevni raspored koji uključuje igranje,čitanje priče, odmor presvlačenje, hranjenje.
Djeca imaju svoje krevetce i posteljinu. Djeca u ovoj grupi su starosti od 12mj.do 3 god. Roditelji donose pelene, mlijeko,toaletne maramice. Usluga čuvanja  Baby sitting moguca za ovaj uzrast.

Predškolska -Vrtićka 

Predškolski odgoj za predškolce je veliki korak tj.priprema na sve obaveze koje ih  čekaju kada podju  u školu svi koji pohadaju vrtićku grupu prelaze u predškolsku i svoje programske sadrzaje prate uz pomoć odgajateljica.Koriste se motoričkim igračkama raznim metodičkim elementima, rade kreativno itd.Starosna dob u ovoj grupi je od 3 - 6 god.
Usluga čuvanja  Baby sitting  moguca za ovaj uzrast.

Prije  & Poslije škole

Znajući poteškoće koje prate roditelje u pokušaju da usklade sve obaveze posao,djeca,škola  odlučili smo da Vam pomognemo

Djeca borave u ustanovi prije i poslije škole odvodimo do / od škole do vrtića. Djeca su na sigurnom a roditelji bezbrižni.

Uzrast od 6 - 9 godina.